Alex Velea, dezvăluiri inedite despre rolul de tată. Ce lecții îi învață artistul pe cei mici: „Au devenit prietenii mei”

Alex Velea a dezvăluit detalii inedite despre creșterea copiilor săi.

Alex Velea, dezvăluiri inedite despre rolul de tată. Ce lecții îi învață artistul pe cei mici: "Au devenit prietenii mei"

Alex Velea și Antonia sunt părinții a doi copii pe care îi cresc cu afecțiune și limite benefice, artista având și o fiica din căsătoria anterioară. Recent, Alex Velea a dezvăluit că este mai mult un prieten pentru cei doi băieți pe care-i are împreună cu Antonia. De aceea, Dominic și Akim ascultă mai mult de indicațiile mamei lor decât de cele ale tatălui lor. În ciuda acestui fapt, chiar dacă este mai mult un prieten pentru ei, artistul le oferă lecții importante în fiecare zi.

Antonia și Alex Velea sunt parteneri încă din anul 2012. La acea vreme, fiica artistei din căsătoria anterioară, Maya, avea deja 2 ani. Anul acesta, în luna august, fiica Antoniei va sărbători împlinirea vârstei de 14 ani. Maya are doi frați mai mici, Dominic, născut în decembrie 2014, și Akim, născut în decembrie 2016.

Alex Velea, adevărul despre creșterea copiilor

Într-un episod al podcastului „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”, Alex Velea a dezvăluit cum își cresc el și Antonia băieții și ce lecție importantă le-au împărtășit celor trei copii.

„La mine vin cu tot, cu toate prostiile. Cred că eu mi-am dorit foarte mult băieți ca să fie prietenii mei. Au crescut, au păreri, ne mai contrazicem. Putem să avem conversații. Discutăm și au devenit prietenii mei, ceea ce mie-mi place foarte mult. Doar că, la polul opus, eu nu mai sunt tatăl, sunt tovarășul lor, și ne tragem de șireturi. Când le zic ceva, chiar dacă le zic pe un ton mai impunător în capul meu, îi doare fix în… N-au nicio treabă. Atunci o bag pe nevastă-mea la înaintare”, a spus Alex Velea, în podcastul „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”.

În același podcast, la începutul anului, Antonia a menționat că este figura autoritară când vine vorba de educația băieților săi. Ea nu adoptă abordarea modernă a parentingului și consideră că este esențial ca cei mici să aibă limite clare și sănătoase. Dominic și Akim petrec un timp limitat în fața ecranelor și respectă regulile impuse de mama lor, „pentru că știu că e groasă cu ea”, susține Alex Velea.

Între toți frații, inclusiv între Dominic și Akim, apar certuri, a povestit Alex Velea. „Se încing rău de tot. Mai intru (între ei – n.red.), dar ei au iubirea lor. Se și iubesc la maxim. Toți trei frații între ei se iubesc, dar băieții se și bat”, a mai spus artistul, pentru sursa citată.

Antonia a vorbit despre rolul de părinte

Antonia a participat și ea recent la podcastul lui Mihai Bobonete, unde a împărtășit detalii despre viața de familie. Artista este o mamă dedicată, foarte atentă la nevoile copiilor săi, asigurându-se că aceștia respectă reguli bine stabilite.

Dominic, în vârstă de 9 ani, și Akim, de 7 ani, au parte uneori neînțelegeri, ca orice frați. Antonia intervine frecvent pentru a rezolva disputele dintre ei și recunoaște că situațiile conflictuale o pot face să se simtă destul de tensionată.

„Țip mult. Certuri prin casă. Deci nu știu de câte ori țip pe zi. ‘Gata! Nu vă mai certați!’ Mi se umflă și vena asta. Mie îmi e și frică să nu mor într-o zi din cauza nervilor.”

Citește și:
Ce regrete are Alexandra Stan privind viața ei amoroasă: „Nu voi mai face greșeala de a ignora propriile mele nevoi și limite’

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people