Adelina Pestrițu, declarații după 4 ani de relație cu Virgil Șteblea: „Nu avem secrete”

Adelina Pestrițu a făcut mărturisiri despre relația pe care o are cu soțul ei, Virgil Șteblea, și cum a evoluat de-a lungul timpului.

Adelina Pestrițu, declarații după 4 ani de relație cu Virgil Șteblea: „Nu avem secrete”

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au aniversat 4 ani de relație. Cei doi s-au căsătorit civil pe 3 iulie 2019. În același an, pe 20 iulie, cei doi au avut și cununia religioasă. Au împreună o fiică, pe nume Zenaida Maria, în vârstă de 3 ani.

Adelina Pestrițu a făcut mărturisiri inedite într-un interviu acordat revistei VIVA! despre căsnicia cu Virgil Șteblea. În cazul lor încrederea este cea mai importantă. „O simt consolidată și avem încredere reciproc unul în celălalt, ceea ce îmi dă o stare de bine și liniște interioară. Sunt lucruri de bază în orice cuplu. Ne cunoaștem limitele și nu apăsăm accelerația mai mult decât este cazul. Suntem transparenți și nu există minut din zi să nu știm unul de celălalt. Ne spunem absolut orice avem pe suflet. Ne știm toate parolele și nu avem secrete.”

Adelina Pestrițu recunoște că și ea și soțul ei au parte de discuții în contradictoriu, însă preferă să se concentreze pe lucrurile frumoase din relația lor, iar ceea ce contează este că reușesc să depășească acele clipe. „N-am întâlnit o relație perfectă și nici nu cred că există. Sunt și momente în care avem păreri în contradictoriu, dar nu facem o tragedie din asta. Sunt zile mai bune și zile mai puțin bune. Conviețuirea nu e simplă, dar are atât farmec! Practic, ne este invadată intimitatea și în momentele în care vrem să fim doar noi. Divergențe se pot naște și de la o omletă prea rumenită dacă e Mercur retrograd (râde). Important este că știm să le depășim.”

În timp ce Adelina Pestrițu este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține la curent urmăritorii cu privire la proiectele profesionale și campaniile în care este implicată, Virgil Șteblea este destul de discret. În ciuda acestui lucru, vedeta a povestit că soțul ei îi respectă munca și o sprijină. „Lui nu-i place să pozeze, să posteze prea mult sau să fie expus asemeni unei persoane publice. Mai face din când în când de dragul meu, altfel nu l-ați vedea la față. (râde) Abia îl prind la poze și multe dintre ele sunt instantanee. Îmi respectă munca pentru că vede cât de mult îmi place, cât de mult mă implic și îmi doresc ca totul să iasă wow. Mă ajută de câte ori am nevoie, dar, spre binele căsniciei noastre, am ales să colaborez cu oameni care să mă ajute la pozat/filmat, pentru că eram un adevărat stres pentru cuplu”, a adăugat Adelina Pestrițu pentru revista VIVA!.

Citește și:
Alexandra Stan a făcut dezvăluiri despre divorțul de Emanuel Necatu: „era toxic ce se întâmpla'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people