Adele se va muta inapoi in Londra

Adele s-a hotarat sa se mute inapoi in Londra, orasul in care a avut ultimele concerte, impreuna cu sotul ei, Simon Konecki si cu fiul lor, Angelo.

Adele se va muta inapoi in Londra

Fanii ei sunt cu adevarat devastati acum, dupa anularea celor doua concerte din Londra, insa, Adele spera sa isi petreaca timpul de acum in capitala britanica, renuntand la casa ei din Los Angeles si mutandu-se inapoi, pentru totdeauna, in Marea Britanie.

Cantareata a cheltuit peste 7 milioane de dolari pentru o casa in Hidden Valley, Beverly Hills acum un an de zile, insa acum se intoarce in locul natal alaturi de sotul ei si fiul de patru ani, Angelo.

Adele a simtit ca Los Angeles nu este locul care credea ea. Aici (in Londra), sunt familia si prietenii ei apropiati, care sunt foarte importanti pentru ea', declara o sursa apropiata cantaretei pentru Daily Star Sunday.

Cantareata a luat in considerare mutarea definitiva din Los Angeles dupa controversata victorie a lui Donald Trump la Casa Alba.

Reactia ei a fost sa plece cat mai repede din LA. A fost atat de pro-Hillary si extrem de increzatoare ca rezultatul va fi unul favorabil' declara o sursa.

Citeste si:
Adele si-a anulat ultimele concerte – cum au reactionat fanii

Adele si-a anulat ultimele doua concerte, asta dupa ce a cantat pe scena de 121 ori in mai putin de 25 de luni.
Vedeta, care urma sa urma sa aiba ultimele spectacole in Londra, a anulat doua dintre ele, deoarece corzile ei vocale au fost afectate.

Text: Teona Tomoiaga
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people