Adele a confirmat ca s-a casatorit cu partenerul ei de mult timp, Simon Konecki

Chiar daca s-a referit in trecut la partenerul ei numindu-l “sot”, abia acum Adele a confirmat ca s-a casatorit cu partenerul ei de mult timp, Simon Konecki.

Adele a confirmat ca s-a casatorit cu partenerul ei de mult timp, Simon Konecki

In decursul zilei de ieri, pe cand se afla la un concert in Brisbane, Adele a pus punct tuturor semnelor de intrebare. De cand a inceput sa poarte un inel de la inceputul acestui an, toata lumea a vrut sa afle daca artista a facut pasul cel mare cu partenerul ei de mult timp, Simon Konecki.

Adele a surprins audienta cu un monolog despre iubire, inainte sa inceapa sa cante balada ei renumita Someone like you'. Oricat de rea ar fi o despartire, oricat de amara, oribila sau intortocheata, sentimentul acela cand te indragostesti din nou e cel mai bun sentiment din lume. Sunt dependenta de acel sentiment. Normal ca nu mai pot sa trec prin asta, acum ca sunt o femeie maritata', a spus ea.

Ei bine, acum am aflat. Adele este o femeie maritata. Anuntul acesta total neplanificat si spus intr-un mod atat de sincer si deschis, ne arata inca o data ce persoana frumoasa este Adele.

Citeste si:
Imi educ fiul sa respecte femeile'- Adele vorbeste despre viata de mama

Desi este retinuta cu privire la viata ei personala si chiar daca nu raspunde insistentelor papparazilor care vor sa stie anumite lucruri cat mai repede posibil, Adele nu se fereste sa-si arate familia fericita si sa le multumeasca pentru sustinere de cate ori are ocazia. Semn ca ea pune pret de anumite sentimente si nu pe etichetele pe care le cauta reporterii, pentru a putea avea titluri de ziar interesante.

Text: Marilena Iordache
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people