Adela Popescu și Radu Vâlcan, dezvăluiri despre cum și-au neglijat viața de cuplu: „Este normal”

Adela Popescu și Radu Vâlcan au oferit detalii despre relația lor de cuplu și cum reușesc să găsească timp de petrecut în doi.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, dezvăluiri despre cum și-au neglijat viața de cuplu: „Este normal”

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton și sunt prezenți pe micile ecrane de ani buni. Cu toate acestea, cei doi nu neglijează deloc viața de familie, iar creșterea celor trei băieți ai lor este important. Totuși, când vine vorba despre relația de cuplu, Adela și Radu au recunoscut că au pus-o pe locul doi.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, despre problemele din cuplu

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Adela Popescu și Radu Vâlcan au dezvăluit că au existat momente în care au pus relația pe locul doi în urma celorlalte priorități. Astfel, de multe ori viața de părinte a fost motivul pentru care s-au neglijat reciproc, însă sunt de părere că este normal să se mai întâmple și așa.

 „Și noi facem parte din categoria asta. Este normal să fie așa. Dar, cum spunea Adela, trebuie să simți adrenalina chiar și în momentele aparent banale. Sper să o găsim”, a spus Radu Vâlcan.

Cu toate acestea, cei doi încearcă să își găsească timp de petrecut în doi. Astfel, de multe ori sunt ajutați de familie, Adela Popescu dezvăluind că mama ei este un real sprijin pentru momentele când trebuie să plece de acasă. Radu Vâlcan a precizat că, din când în când, găsesc puțin timp pentru mici „escapade” și reușesc să se înțeleagă din priviri.

„Nici nu ştiu dacă să mai povestim. Da, am plecat la o piesă de teatru şi am rezistat fix până când a început actul doi. Ne-am înţeles din priviri şi am fugit repede înapoi acasă”, a declarat Radu.

„De regulă, în weekend copiii petrec mai mult timp cu mama mea. Aşa că, în ultima vreme, am reuşit să ajungem de câteva ori la teatru sau pur şi simplu la câte o masă cu prietenii noștri”, a spus Adela.

Radu Vâlcan și Adela Popescu au fost întrebați dacă se gândesc să își mărească familia. Potrivit declarațiilor prezentatoarei TV, momentan nu plănuiesc încă un copil:

„Nu ne mai dorim un copil în acest moment, însă nu am făcut niciun demers medical în sensul acesta. Avem grijă altfel.”

Citește și:
Cât a costat-o pe Alina Ceușan vacanța de lux din Dubai. Vedeta a dezvăluit imagini inedite

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people