Adela Popescu, reacție amuzantă la schimbarea de look făcută de soțul ei, Radu Vâlcan

Radu Valcan și-a schimbat look-ul, iar soția sa, Adela Popescu, a glumit pe seama acestuia, dovedind încă o dată că formează un cuplu perfect.

Adela Popescu, reacție amuzantă la schimbarea de look făcută de soțul ei, Radu Vâlcan

Adela Popescu nu ratează nici o ocazie să se amuze pe seama soțului ei, de data aceasta ea postând o imagine cu Radu și noul lui look.

 

View this post on Instagram

 

Cine-i tipul?

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

Vedeta s-a tuns scurt și este de nerecunoscut, lucru care a făcut-o și pe Adela să scrie în descrierea imaginii „Cine-i tipul?”. Imaginea a strâns sute de comentarii, cei mai mulți fani fiind amuzați de reacția Adelei, apreciind în același timp și schimbarea făcută de Radu.

Adela Popescu le-a dat și o veste mai puțin plăcută fanilor pe Instagram Stories. Din cauza unei fracturi este nevoită să poarte orteză și să meargă cu ajutorul cârjelor, vedeta fiind filmată de Radu în timp ce încerca să se deplaseze.

Adela Popescu și Radu Valcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din România. Cei doi glumesc adesea pe seama lor și au o relație apropiată cu fanii. Cei doi au împreună doi băieți, Alexandru și Andrei, despre care Adela vorbește adesea pe blog.

Citește și:
Adela Popescu, exclusiv pentru ELLE: „Chiar și eu am simțit presiunea colegelor mele care au născut mai slabe decât am reușit eu să fiu la șase luni după naștere'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people