Actrița Shay Mitchell este însărcinată cu al doilea copil

Shay Mitchell a anunțat pe rețelele de socializare că este însărcinată cu al doilea copil! Actrița și iubitul ei, Matt Babel, se pregătesc acum să devină părinți pentru a doua oară.

Actrița Shay Mitchell este însărcinată cu al doilea copil

Celebra actriță Shay Mitchell i-a bucurat pe fani cu o veste mare, vedeta fiind însărcinată cu al doilea copil. Bucuria ei și a iubitului său este de nedescris. Bruneta a postat o imagine pe pagina sa de Instagram, unde burtica de gravidă poate fi observată cu ușurință.

Shay Mitchell este însărcinată pentru a doua oară

Din păcate, vestea sarcinii vine la pachet cu una tragică. Vedeta și-a pierdut recent bunica, pe care o iubea nespus de mult. Cu toate acestea, Shay Mitchell a scris pe Instagram că aceste evenimente fac parte din ciclul vieții, dar acum este pregătită să îl primească pe cel de-al doilea copil.

„A-ți lua rămas-bun de la o persoană iubită în timp ce experimentezi bucuria de a-l primi pe altul în această lume este marele ciclu al vieții. Este, de asemenea, cel mai provocator sezon al meu de până acum.”, a scris Shay Mitchell pe Instagram.

Vestea sarcinii i-a încântat pe internauții care au copleșit-o cu mesaje emoționante. Actrița din „Pretty Little Liars”, în vârstă de 34 de ani, a lăsat să se vadă că este în culmea fericirii și abia așteaptă să își țină copilul în brațe.

„Nu pot să nu cred că acesta a fost planul universului tot timpul, știind că voi avea nevoie de altă bucurie lumească pentru a amortiza lovitura pierderii unuia dintre cei mai importanți oameni din viața mea. Totuși, aceasta este dovada că iubirea, viața și pierderea pot exista profund în același timp.”, a adăugat actrița.

De asemenea, Shay Mitchell a transmis și un mesaj către bunica ei, susținând că îi este extrem de dor de ea, iar pierderea ei este o încercare foarte grea.

Shay Mitchell a suferit un avort spontan

Shay Mitchell și Matt Babel au împreună o fetiță, Atlas, în vârstă de doi ani. Mitchell a aflat că este însărcinată în 2019 după ce suferise o altă pierdere recent. Vedeta a trecut printr-un avort spontan cu doar un an înainte de nașterea lui Atlas. Mitchell a vorbit despre modul în care s-a confruntat cu depresia în timpul primei ei sarcini.

„De obicei, sunt incredibil de activă și deschisă, dar, în schimb, am stat acasă în principal pentru a evita privirile și întrebările. Eram extrem de singură.”, a spus anterior vedeta.

Citește și:
Delia a împlinit 40 de ani. Cum și-a sărbătorit cântăreața ziua de naștere

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people