Actrița Mena Suvari este însărcinată cu primul copil

Mena Suvari și soțul ei, Michael Hope, vor deveni pentru prima dată părinți. Actrița a dezvăluit că este însărcinată și că va avea un băiețel.

Actrița Mena Suvari este însărcinată cu primul copil

Mena Suvari este însărcinată cu primul copil. Actrița în vârstă de 41 de ani, cunoscută pentru rolurile din filmele American Beauty și American Pie va avea un băiețel.

„Cel mai mare și mai prețios cadou ne-a venit în cale. După ce am trecut prin toată trauma, lupta, micul nostru înger ne-a ales. Nu voi avea niciodată suficiente cuvinte pentru a descrie dragostea pe care o port pentru acest suflet frumos care vine în viața noastră și nu voi renunța vreodată să încerc să îi ofer cea mai bună viață. Ești tot ceea ce mi-am dorit vreodată și cel mai important lucru care va conta”, a scris actrița pe contul ei de Instagram, alături de o fotografie în care își arată burtica de gravidă.

Într-un interviu acordat publicației People, Mena Suvari a povestit despre noua etapă din viața ei și a soțului ei, Michael Hope. „A fost o experiență extrem de emoționantă. A fost foarte ciudat să află că sunt însărcinată, nu-mi vine să cred. (…) A fost o surpriză imensă, un miracol. A fost ceva ce ne-am dorit întotdeauna”, a declarat actrița.

„Am 41 de ani, mă gândeam că nu mai pot face asta, mă săturasem să fiu stresată din cauza asta. Încercam să mă gândesc că, dacă va fi să am un copil, o să vină momentul”, a mai adăugat actrița. La jumătatea lunii iulie, actrița se afla în Georgia cu munca și a simțit anumite schimbări în corpul ei, motiv pentru care a decis să facă un test de sarcină.

Mena Suvari și Michael Hope s-au cunoscut în 2016, la filmările peliculei I’ll Be Home for Christmas. Cei doi s-au căsătorit în 2018 în cadrul unei ceremonii private, la care au fost prezenți prietenii lor apropiați.

Citește și:
Irina Deaconescu a născut o fetiță

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people