Actorul Danny Masterson, arestat sub acuzația că a violat trei femei

Actorul Danny Masterson, cunoscut pentru rolul său din serialul “That ’70s Show”, a fost arestat sub acuzația că a violat trei femei.

Actorul Danny Masterson, arestat sub acuzația că a violat trei femei

Actorul Danny Masterson, cunoscut pentru rolul din serialul „That ’70s Show”, este cercetat în trei cazuri de viol și a fost arestat, a anunțat miercuri procurorul districtului din Los Angeles, Jackie Lacey.

Actorul Danny Masterson a fost arestat miercuri și eliberat pe o cauțiune de 3,3 milioane de dolari, conform informațiilor disponibile pe site-ul departamentului de poliție din Los Angeles.

Masterson este acuzat de violarea a trei femei în incidente separate care au avut loc între 2001 și 2003. Audierea în fața judecătorilor este programată pentru 18 septembrie.

Într-o declarație pentru CNN, avocatul lui Masterson, Tom Mesereau, a declarat: „Domnul Masterson este nevinovat și suntem siguri că va fi exonerat atunci când toate probele vor ieși la iveală și martorii vor avea ocazia să depună mărturie. Evident, domnul Masterson și soția sa sunt într-un șoc complet, considerând că aceste acuzații vechi de aproape 20 de ani se soldează brusc cu o condamnare, dar atât el cât și familia lui sunt liniștiți acum știind că în final adevărul va ieși la iveală. Oamenii care îl cunosc pe domnul Masterson îi cunosc caracterul și știu că afirmațiile sunt false”.

Autoritățile spun că Masterson este acuzat că a violat o femeie de 23 de ani în perioada ianuarie-decembrie 2001. De asemenea, el ar fi violat o femeie de 28 de ani în aprilie 2003 și o femeie de 23 de ani între octombrie și decembrie a acelui an, potrivit comunicatului de presă. Toate presupusele fapte au avut loc în casa de la Masterson din Hollywood Hills, au spus autoritățile.

Dacă va fi fi găsit vinovat și va fi condamnat, Masterson se confruntă cu o posibilă pedeapsă de până la 45 de ani de închisoare, însă pedeapsa maximă ar fi închisoare pe viață.

Danny Masterson este căsătorit cu actrița Bijou Phillips din 2011 și au împreună o fiică în vârstă de 6 ani.

Citește și:
Harvey Weinstein, condamnat la 23 de ani de închisoare pentru agresiune sexuală și viol

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people