Actorii din „Game of Thrones” ocupă tronul de fier în noile imagini dezvăluite de HBO

Lupta finală pentru tronul de fier este din ce în ce mai aproape!

Actorii din „Game of Thrones” ocupă tronul de fier în noile imagini dezvăluite de HBO

Ieri, HBO a ilustrat perfect miza ultimului sezon din „Game of Thrones”, dezvăluind 20 de postere ce înfățișează cele mai importante personaje stând pe tronul de fier, realizat din o mie de săbii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Characters posters are here. #ForTheThrone

O postare distribuită de gameofthrones (@gameofthrones) pe

În mod natural, prima persoană pe care o vedem pe tron este Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), ce pare să fie mai mult decât confortabilă în această postură. De asemenea, îl vedem pe Jon Snow (Kit Harington) cum se sprijină în sabie, iar următoarea imagine, care arată un posibil deznodământ al poveștii, îngrozește fanii show-ului. Gândul că The Night King (Isaac Hempstead Wright) ar putea ocupa tronul în final este o variabilă pe care sperăm ca producătorii să nu o ia în considerare.

Alături de fiecare imagine observăm un citat al personajului sau un paragraf despre el. De exemplu, pe fotografia lui Jon Snow scrie: „Nu cunoaștem niciun rege în afară de Regele din Nord”. HBO cere fanilor „Game of Thrones” să se alieze cu personajul preferat și să reposteze imaginea în cauză, cu hashtag-ul #ForTheThrone.

Citește și:
Idris Elba a fost DJ la nunta regală a Prințului Harry cu Meghan Markle

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people