Emilia Clarke și-a sărbătorit ziua de naștere alături de noul său iubit

Emilia Clarke, celebra actriță din "Game of Thrones", și-a petrecut ziua de naștere pe o plajă alături de noul său iubit, Charlie McDowell.

Emilia Clarke și-a sărbătorit ziua de naștere alături de noul său iubit

Emilia Clarke a împlinit marți, 23 octombrie, 32 de ani, iar modul în care și-a petrecut aniversarea este unul extrem de romantic. Actrița a postat pe contul ei de Instagram o imagine în care se văd două umbre pe o plajă și se distinge silueta lui Clarke alături de un bărbat care pare că o sărută pe obraz.

Acest gest de tandrețe este completat de mesajul pe care Emilia Clarke l-a scris, afirmând că „A fost o zi de naștere pe care nu o voi uita prea curând”.

Chiar dacă din imagine nu se poate distinge cine este bărbatul alături de care și-a petrecut ziua, aceeași poză a fost postată și de către Charlie McDowell pe contul lui de Instagram, unde a scris „La mulți ani, E”, urmat de un emoji care ilustrează o inimioară.

Charlie McDowell este un regizor și producător american, în vârstă de 35 de ani, și este fiul celebrului actor Malcolm McDowell. În 2012 s-a zvonit că acesta a avut o relație cu Rooney Mara, actrița din filmul „The Girl With The Dragon Tattoo”.

În ceea ce o privește pe Emilia Clarke, aceasta a încercat mereu să își țină viață privată departe de ochii publicului. Cu toate acestea, printre bărbații cu care s-a zvonit că a avut o relație de-a lungul timpului se numără Jai Courtney, Cory Michael Smith și James Franco.

Fanii serialului „Game of Thrones” știu deja că sezonul final va debuta în 2019, iar Emilia Clarke a declarat că filmarea ultimei scene în pielea personajului Daenerys Targaryen a tulburat-o și că a plâns pe platourile de filmare. Totodată, a ținut să mulțumească serialului care i-a oferit viața pe care nu a visat vreodată că o va trăi și pentru familia de care îi va fi dor.

Partea bună este însă, faptul că HBO lucrează deja la un spin-off, anunțând că au câteva scenarii în dezvoltare și că recent au și ales unul dintre ele, scris de Jane Goldman și George R.R. Martin.

Citește și:
Kit Harington spune că sezonul final din „Game of Thrones' nu va mulțumi pe toată lumea

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people