Cara Delevingne a fost cea care le-a cerut regizorilor acordul sa isi schimbe look-ul

Cara Delevingne a fost cea care le-a cerut regizorilor acordul sa isi schimbe look-ul pentru noul ei rol, o decizie cu care agentii ei nu au fost de acord.

Cara Delevingne a fost cea care le-a cerut regizorilor acordul sa isi schimbe look-ul

Cara Delevingne a fost cea care le-a cerut regizorilor acordul sa isi schimbe look-ul, dorind sa personajul sau sa fie cat mai real.

In urma cu cateva saptamani Cara si-a tuns parul scurt, iar apoi l-a ras, o decizie cu care agentii si managerii ei nu au fost de acord. Cu toate acestea, aflata la evenimentul de lansare a unei inghetate in Cannes, ea a declarat ca a simtit ca trebuie sa faca asta, avand in vedere personajul pe care il joaca in filmul „Life in a Year”.

„Uite, vreau sa imi rad parul pentru asta, pentru ca este o parte ce are legatura cu cancerul, am simtit ca este important sa nu am par. In plus, daca este vorba de cum arati, este important sa te simti frumoasa. Nu conteaza ca nu ai par, nu conteaza deloc si este unul dintre cele mai eliberatoare lucruri pe care le-am facut vreodata. Nu stiu cat timp voi pastra acest look, dar imi place”, a spus aceasta.

Citeste si:
Cum a raspuns Cara Delevingne cand i s-a spus sa isi gaseasca un job real'

Cara Delevingne a fost prezenta la evenimentul Magnum x Moschino, aceasta avand un rol si in filmuletul amuzant realizat pentru promovarea acestei colaborari. Ea a vorbit si despre colectia lansata, spunand ca moda este intr-o continua evolutie: „Cred ca este important sa te simti frumoasa indiferent ce porti si sa continui sa depasesti bariere si sa testezi limitele modei. Cred ca moda este incredibila si se schimba atat de mult. Poti alege din asa multe ere – este o adevarata arta”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people