Un ten perfect cu Collistar Evening Foundation+Primer 24h Perfect

Inovatia Collistar imbina in Evening Foundation+Primer 24h perfect eficacitatea cosmetica a unui fond de ten cu efectul de netezire si de ascundere a imperfectiunilor oferit de un primer, pentru a va oferi o piele absolut perfecta si un make-up care ramane neschimbat timp de 24 ore, cu o fidelitate inalta a culorii si fara a fi nevoie sa il retusati.

Un ten perfect cu Collistar Evening Foundation+Primer 24h Perfect

Caracterizat printr-o textura fondanta si ultra-confortabila, acest fond de ten inovator garanteaza culoare, acoperire, aspect neted si tratament, toate intr-un singur produs. Eficacitatea sa o datoreaza unei formule avansate tehnologic si utilizarii de substante pretioase, cel mai important fiind exclusivul Hidro-Uniforming Complex.

Perfectiunea tenului este sporita de elastomerii 3D speciali cu structura tridimensionala, care, impreuna cu un sistem unic soft focus ce reflecta lumina, actioneaza ca un primer, completand si netezind primele semne ale imbatranirii, cu un efect de lifting al epidermei, reducand porii dilatati si imperfectiunile mici si crescand aderenta fondului de ten, producand astfel un efect de o "a doua piele".

Noua generatie de pigmenti foto-cromatici mentine culoarea stabila si nealterata in orice tip de lumina, atat naturala cat si artificiala. Adaosul de vitamina E si filtrele UVA si UVB combat radicalii liberi si imbatranirea.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty