Simona Halep sustine cauza “Grija pentru copii!”

Cea mai mare jucatoare de tenis din Romania, Simona Halep, s-a alaturat campaniei “Grija pentru copii!”, initiata de Dorna si organizatia “Salvati copiii".

Simona Halep sustine cauza “Grija pentru copii!”

Simona Halep, cea mai importanta jucatoare de tenis a momentului din Romania, s-a alaturat campaniei Grija pentru copii', ce are drept scop dotarea cu echipamente medicale de specialitate a maternitatilor, pentru ca acestea sa poata oferi ingrijire copiilor nascuti prematur.

Campania a debutat in 2013 si a fost demarata de catre organizatia Salvati copiii!' in colaborare cu Dorna. Pana in prezent, aceasta a reusit sa doteze 30 de unitati medicale cu echipamente de specialitate, lista completa a acestora poate fi gasita pe www.grijapentrucopii.ro.

1 din 10 copii din Romania se naste prematur, iar tara noastra se afla pe primul loc in topul mortilor infantile. Simona Halep spera ca un numar cat mai mare de oameni sa i se alature in lupta pentru cauza copiilor nascuti prematur, iar numarul mortilor infantile sa se reduca.

Campania poate fi sustinuta prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit, iar tot ce trebuie sa faci este sa completezi un formular de pe site-ul www.salvaticopiii.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people