Scabal: Made To Measure, la Casa Frumoasa Store

Casa Frumoasa Store va invita sa participati la sesiunile Made To Measure sustinute de maestrul croitor Mario Arcuri in perioada 15.09.2010-18.09.2010.
 

Scabal: Made To Measure, la Casa Frumoasa Store

Pentru fiecare sezon, Scabal, renumitul producator de stofe exclusiviste si-a castigat reputatia gratie seriozitatii si daruirii cu care si-a obisnuit clientii.

Cu un portofoliu de peste 5.000 de stofe de la Super 100’s pana la Super 250’s, editii speciale cum sunt Diamond Chip, Lapis Lazuli, Summit, Private Line, Gold Treassure, Dreamline si nu in ultimul rand cea mai rara si pretioasa stofa din lume, Vicuna, denumita si "tesatura zeilor".

Scabal va propune in colectia Toamna-Iarna 2010, alte 600 de noi mostre de materiale pretioase in culori precum liliac-maron, rosu-bej, sau carouri cu insertii maron si albatru.

Cele peste 200 de optiuni oferite de Scabal, alegerea modelului, a captuselii, a nasturilor, a altor detalii cat si cele doua modalitati de executie Made To Measure Semi-Traditional si Hand-Made va ofera posibilitatea de a purta costume, sacouri si camasi personalizate integral.

Iar daca timpul nu va permite o deplasare in locatiile noastre, gratie unuei programari prealabile, echipa Casa Frumoasa va sustine sesiunea Made To Measure la domiciliul dumneavoastra.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion