Prezentare Braccialini in cadrul festivalului Milano Moda Donna

Surprinzatoarele creatii ale Carlei Braccialini au dat viata unei prezentari de moda originale, impregnata de imaginatie si fantezie.

Gentile Arca lui Noe, Igluul, Calutul balansoar, Ariciul, Telefonul, Ciuperca, Lebada neagra, Bufnita, Veverita, Floarea Soarelui, Ursul Polar, Broscuta, Caprioara, Fluturele, Matriusca, Camila, devenite astazi obiecte de cult, au prins viata sub bagheta regizorala a designerului belgian Elvis Pompilio.

Doua personalitati vulcanice, Carla Braccialini si Elvis Pompilio, si-au unit fortele creative oferind o viziune pasionala asupra modei, creand un spatiu imaginar unde evadarea din cotidian si amuzamentul capata accente artistice.

Evenimentul gazduit de Museo della Permanente din Milano in data de 20.09.2011 a inaugurat cea mai prestigioasa saptamana a modei din lume, Milano Moda Donna, sub semnul creativitatii si excelentei made in Italy.

Pe parcusul a 45 de minute s-au succedat pe scena personajele lumii magice si totodata nastrusnice ale Carlei Braccialini: creaturi fantastice, nomazi, vagabonzi, pescari, bikers urbani, cowboys, tari exotice, costume de hartie, atmosfera de epoca, intr-un spectacol unde imaginatia nu are limite, totul fiind posibil.

Braccialini a oferit orasului modei, Milano, o seara de neuitat si totodata o ocazie de a retrai impreuna o poveste moderna care timp de 50 de ani emotioneaza lumea.

Personalitati din lumea showbiz-ului care au participat la acest eveniment:

  • Elenoire Casalegno – model si prezentatoare TV
  • Valeria Marini – model si actrita
  • Maria Grazia Cucinotta – actrita
  • Cristina Parodi – jurnalista si prezentatoare TV
  • Silvana Giacobini – jurnalista si scriitoare
  • Ana Laura Ribas – prezentatoare radio Brazilia
  • Marta Marzotto – stilista si designer bijuterii

Urmareste intreaga prezentare Braccialini

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion