Premiile Oscar 2016 – cadourile de lux pe care le primesc toti nominalizatii!

Ne imaginam ca fiind nominalizat la Oscar – iar apoi pierzand – nu reprezinta niciodata o experienta amuzanta, dar anul acesta lucrurile se schimba: fiecare actor demn de un astfel de statut va primi o recompensa care sa le mai aline putin ranile – un cadou ce valoreaza mai mult de 200.000 dolari.

Premiile Oscar 2016 - cadourile de lux pe care le primesc toti nominalizatii!

Bunurile sunt la fel de extravagante precum insasi suma – o calatorie in valoare de 55.000 dolari in Israel, 15 zile in care vor face turul Japoniei (45.000 dolari), 45.000 dolari pentru inchirierea de masini Audi, 300 dolari pentru a avea bomboane M&M personalizate si un voucher in valoare de 1900 dolari pentru o interventie de lifting al sanilor prin utilizarea propriului sange pentru a stimula decolteul (aparent, ultima mentiune este dedicata exclusiv actritelor, dar…cine stie).

De altfel, actorii vor primi creme Lizora in valoare de 31.200 dolari, dar si un tratament antiaging cu laser 740 Park MD (5.530 dolari).

Dar asta nu este tot. Ei vor mai primi:

– Un Ultimate Fitness Package' aflat in cadrul unei vile private (6.250 dolari);
– Trei sesiuni private de training cu expertul de wellness al celebritatilor' si gazda emisiunii My Diet is Better Than Yours', Jay Cardiell – 1400 dolari;
– Sex toys in valoare de 250 dolari.

Oh, aproape ca am uitat sa mentionam, ei primesc de altfel si hartie igienica premium, Josephs Toiletries, in valoare de 275 dolari. Celebritatile sunt oameni ca si noi,pana la urma!

Aceste bunuri, cunoscute sub numele de goodie bags', nu au nicio legatura cu Academy Awards. Lash Fary, care se ocupa de acestea de mai bine de un deceniu, spune ca premiul este cea mai buna consolare existenta pentru cei care nu pleaca acasa cu premii. Este amuzant sa poti face asta, stiind ca va insenina ziua cuiva'.

Apropo, cadoul oferit anul trecut valora doar 130.000 dolari, deci „invinsii” din 2016 se pot, totusi, lauda ca au castigat ceva in plus!

Text: Denisa Matei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people