Penelope Cruz, regizor pentru Agent Provocateur!

Actrita spaniola Penelope Cruz a regizat cel mai nou spot al brand-ului de lenjerie intima, Agent Provocateur.

Penelope Cruz, regizor pentru Agent Provocateur!

Acest video este dedicat colectiei LAgent by Agent Provocateur pentru toamna/iarna 2014, Penelope ocupand scaunul regizoral, dar si avand o aparitie in spot.

Actiunea are loc intr-un desert si infatiseaza un barbat, interpretat de modelul spaniol Jon K,  aflat in cautarea unei surse de apa.

Secventa urmatoare o arata pe actrita in varsta de 40 de ani, conducand un Cadillac rosu, bancheta din spate fiind ocupata de cateva fete. Acestea se aliniaza in fata barbatului si incep sa se dezbrace, dezvaluind ca poarta piese de lenjerie intima din colectia LAgent.

Cele noua fete interpreteaza un dans regizat de antrenoarea celebritatilor, Tracy Anderson, prezentand piesele minimaliste si in culori tari, precum albastru indigo, portocaliu neon sau verde.

Colectia de toamna/iarna 2014 LAgent by Agent Provocateur a fost creata de cele doua surori Cruz, Penelope si Monica, iar filmul de promovare a fost inspirat de una din melodiile compuse de Eduardo Cruz, fratele celor doua.

Aceasta este a treia colaborare intre Agent Provocateur si surorile Penelope si Monica Cruz. Anul trecut, in timp ce era insarcinata cu cel de-al doilea copil, Penelope a contribuit la crearea schitelor pentru linia LAgent si a avut, pentru prima oara, ocazia sa regizeze filmul pentru campania de promovare.

Natalia Muntean

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people