Olivia Wilde, imaginea campaniei H&M Conscious Exclusive!

Olivia Wilde, actrita si filantrop, va fi imaginea celei mai recente campanii H&M Conscious Exclusive.

Olivia Wilde, imaginea campaniei H&M Conscious Exclusive!

Olivia, cunoscuta pentru implicarea sa in activitati ce vizeaza sustenabilitatea si pentru angajamentul sau fata de protectia mediului, va aparea in campanie purtand piese din colectie.

Conscious Exclusive va fi disponibila incepand cu 16 aprilie 2015, in aproximativ 200 de magazine H&M din intreaga lume, precum si in online.

Sustenabilitatea este una dintre marile mele pasiuni. Sunt mandra sa fiu imaginea campaniei H&M Conscious Exclusive, o colecţie care evidentiaza stilul din sustenabilitate', spune Olivia Wilde.

Colecţia Conscious Exclusive din 2015 are influente globale, fiind inspirata din culturile africana, asiatica si indiana, atat in ceea ce priveste croielile cat si detaliile.

Imi place foarte mult cum arata colectia Conscious Exclusive din acest an. Piesele sale sunt pline de personalitate, cu printuri extrem de frumoase, fiind realizate integral din materiale sustenabile', declara Ann-Sofie Johansson, head of design for new development la H&M.

Fiecare articol vestimentar si accesoriu din colectie este realizat din materiale organice precum: matase organica, bumbac organic, panza organica, Tencel®, polyester reciclat si piele ecologica.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion