Nicole by OPI, culorile fashion, acum si in Romania

Nicole by OPI este un brand indraznet de lacuri de unghii fashion, cladit pe temelia solida a unui lider in trend si culoare - OPI. Nicole by OPI a fost creat in 2007 pentru a oferi calitatea OPI unui public larg de consumatori, care isi doresc sa fie mereu la moda. Iar acum este disponibil si in Romania!

Nicole by OPI, culorile fashion, acum si in Romania

Brand-ul poarta numele intemeiatorului OPI – George Schaeffer. Nicole Schaeffer este o artista indragostita de culoare si de frumos, iar creativitatea si personalitatea ei au fost sursa de inspirație pentru acest brand.

Din momentul lansarii oficiale, in 2007, Nicole by OPI a avut o crestere semnificativa, constanta, iar 2013 este anul in care Nicole a luat amploare pe piata internationala. Nicole este prezent la nivel global cu 65 de nuante, iar acum gama este disponibila si in Romania. Suzi Weiss-Fischmann, Nicole by OPI Executive VP & Artistic Director, este cea care in 1989 a creat primul lac OPI, pentru ca de atunci sa-si puna amprenta asupra tuturor nuantelor OPI. Prin Nicole, Suzi traseaza tendinta cromatica in randul tinerilor, in acelasi timp incurajand femeile sa-si exprime personalitatea cu incredere.

Din ianuarie 2013, OPI a anuntat doua colaborari interesante, una inspirata de vedeta Selena Gomez, iar cealalta de serialul Modern Family.

Colectia Nicole by OPI inspirata de actrita si cantareata Selena Gomez numara 10 nuante intense si vesele. Seria de culori Selena Gomez a fost creata special pentru a surprinde personalitatea ludica si candoarea cantaretei, astfel ca nuantele ojei sunt variate si cuprind tonuri de roz diafan, roz piersica, dar si lacuri cu sclipici si confetti.

Lacurile si tratamentele pentru unghii Nicole by OPI nu contin DBP, toluen sau formaldehida. Formula lacurilor Nicole by OPI asigura rezistenta sporita a culorii pe unghie, dar si o uscare rapida si calitate deosebita.

Disponibile in retelele B&B Collection , Kendra si dm.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty