Natalie Portman si balerinul sau

Actrita in varsta de 27 de ani este topita dupa Benjamin Millepied, membru al centrului de balet din New York City.

Natalie Portman si balerinul sau

S-au intalnit pe platoul de filmare a noului sau film Black Swan, unde Benjamin era coregraf si se pare ca a fost un adevarat coup de foudre pentru frumoasa Natalie.

O sursa mentioneaza ziarului New York Post " Se intalnesc din timpul toamnei, dar ea a spus prietenilor ca nu a dorit sa faca publica vestea deoarece a urmarit sa vada cat de serioase vor deveni lucrurile intre timp. Il place foarte mult"

Recent actrita a dezavaluit ca este o dansatoare ingrozitoare iar rolul sau din Black Swan i s-a parut provocator, deoarece nu a mai retinut nimic in lectiile de balet din perioada copilariei.

Natalie a  declarat: " Sunt total cuprinsa de euforia baletului dupa rolul de balerina din Black Swan. Am dansat pana la 13 ani si imi aduc aminte ca eram mai buna decat sunt acum. Am ramas ceva de genul:"Wow, eram destul de buna cand eram copil". Apoi m-am dus la cursurile de balet si am ramas surprinsa, mi-am spus " Nu sunt buna deloc, sunt groaznica. Asadar a fost destul de provocator."

Filmul Black Swan se va lansa la sfarsitul acestui an si prezinta povestea a doua balerine, jucate de catre Natalie Portman si Mila Kunis.

Foto:Hepta
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people