Murmur Roleplay – un concept sexy si obraznic

Brandul Murmur  a lansat o noua colectie - linia Roleplay, pentru cele si cei care iubesc fanteziile.

Murmur Roleplay - un concept sexy si obraznic

Cea mai recenta isprava cu care se poate lauda tanarul brand Murmur se numeste Murmur Roleplay si, dupa cum ii spune si numele extrem de sugestiv, linia se refera la diverse personaje pe care cele mai dezinhibate dintre noi adora sa le intruchipeze in dormitor.

Colectia cuprinde outfit-uri complete concepute pentru felurite personaje si cateva accesorii realizate din piele care pot sublinia potentialul erotic al tinutelor propuse sau pot fi folosite in alte combinatii, dupa bunul plac al purtatoarei.

Personajele se invart in zona cliseului erotic, asa incat avem in aceasta galerie o casnica (The Housewife), o menajera (The Maid), o calugarita (The Nun), o scolarita (The Schoolgirl) si alte asemenea eroine clasice din repertoriul senzualitatii, fiecare dintre ele purtand piese vestimentare clasice, dar reinterpretate aici.

Asa ca, desi Andreea Badala, designerul brandului, a prezentat jupoane, sorturi si indispensabili din matase sau dantela, a decis sa le reinterpreteze, sa le dea o nota personala (uneori amuzanta, un plus pentru o astfel de colectie – cum este urma fierului de calcat, pe care am mai vazut-o cu ceva timp in urma in creatiile Andreei). Asa ca nu ne ramane decat sa o felicitam pentru curajul de a-si exprima viziunea, atat de singulara in peisajul romanesc, asupra feminitatii.

Colectia Murmur Roleplay se gaseste pe www.murmurstore.com.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion