Mark Owen ajutat de Robbie Williams

Starul Take That , a recunoscut ieri (11.03.10) ca si-a inselat sotia Emma Ferguson cu cel putin 10 femei pe timpul relatiei lor . A marturist de asemena ca are probleme cu bautura de ani de zile, dar incearca cu disperare sa depaseasca aceasta problema.
 

Mark Owen ajutat de Robbie Williams

Fostul sau coleg de trupa Robbie, care a fost la dezintoxicare de 2 ori datorita problemelor legate de bautura si droguri, a fost in contact permanent cu prietenul sau si i-a spus ca poate veni sa stea in casa sa din Los Angeles cand doreste.

Mark, care acum le-a devaluit problemele sale  si colegilor de trupa, a declarat ziarului The Sun:" Le-am spus baietilor acum cateva saptamani ca incerc sa imi rezolv problema bauturii. Am vorbit si cu Rob despre acesta. Am recunoscut ca sunt dependent de alcool lucru pe care le-am realizat abia acum. Ma bucur ca le-am spus, ca acum sa aiba putin mai multa grija de mine."

O sursa a adaugat:" Mark a marturisit ca are probleme cu alcoolul, iar Robbie este persoana ideala pentru a-l ajuta."

Desi si-a recunoscut dependenta de alcool. Mark nu doreste sa o folosesca drept scuza pentru infidelitatile tale, ce includ o relatie de cinci ani cu fosta sa iubita Neva Hanley.

Sotia sa  Emma i-a facut bagaje dupa ce acesta i-a marturisit infidelitatile. Cuplul are doi copii, Elwood in varsta de 3 ani si Willow Rose de 14 luni.

Foto:Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people