Lady Gaga dependenta de cocaina

Lady Gaga a fost salvata de dependenta de cocaina de spiritul matusii sale moarte.
 

Lady Gaga dependenta de cocaina

Excentricul star a facut marturisiri in legatura cu viata sa, intr-o lume cu o dependenta grava de droguri dintr-o dorinta de a imita viata idolilor ei in muzica.

Cantareata se retragea in dormitorul sau si priza "pungi si pungi" de cocaina pentru a cauta inspiratie in a-si scrie piesele la inceputul carierei sale, dar a realizat ca isi punea viata in pericol cand si-a reamintit de matusa sa Joanne, care a murit la 19 ani.

Gaga, cu numele sau real Stefani Joanne Angelina Germanotta a declarat:" Credeam ca voi muri. Voiam sa fiu artistul pe care il iubeam, precum Mick Jagger si Andy Warhol si am crezut ca singura modelitate de a face aceasta, este de a avea acelasi tip de lifestyle. Intotdeauna soundtrack-ul pe care il ascultam in timp ce prizam cocaina trebuia sa fie unul The Cure. Ma incuiam in camera mea si ascultam "Never Enough" la nesfarsit in timp ce ma delectam cu pungi si pungi de cocaina.

"Dar apoi mi-am adus aminte de sora tatalui meu Joanne, care a murit la 19 ani, al carei spirit s-a strecurat in mine.Ea era poeta si pictorita si am avut o viziune cum ca ar trebui sa duc la bun sfarsit ce a inceput ea."

Vedeta pop in varsta de 23 de ani, care a inceput sa experimenteze cu cocaina si LSD dupa ce a renuntat la cursul Universitatii din New York, Tisch School of Arts cand avea 20 de ani, insista ca matusica sa are o influenta imensa asupra carierei sale.

Gaga a castigat 2 premii Grammy weekendul trecut.

Foto:Hepta
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people