La Bibliotheque a sarbatorit un an de activitate

La Bibliothèque sarbatoreste un an de activitate. De frumusete si carti bune. Pentru trup, suflet si minte.

La Bibliotheque a sarbatorit un an de activitate

Un an pe parcusul caruia oferta noastra a devenit mai bogata. Meniului de servicii i s-au adaugat permanentul de par drept, tratamentul de laminare, manichiura permanenta si masajul cu miere. Gama de produse s-a largit si ea cu nume noi – Kerastase, Yon-Ka si Paul Mitchell. Echipa de coafura si-a dublat numarul de profesionisti. Si pentru ca spatiul nostru te invita la relaxare si rasfat, pe viitor te vei putea bucura si de servicii spa.

Am dat nastere Clubului “La Bibliothèque”. Lunar am organizat evenimente culturale. Ne-am intalnit cu clientii, partenerii si prietenii nostri ca sa ne bucuram de lansari de carte, expozitii de fotografie si pictura sau sesiuni de discutii.

La Bibliothèque isi tine promisiunea. Te intampinam intotdeauna cu servicii de calitate. Si nu uita. Insoteste-ti sederea de o carte buna pe care o poti imprumuta sau o poti cumpara pentru acasa.

Te asteptam pe strada Duiliu Zamfirescu numarul 10. Bucura-te de cel mai original salon de frumusete si carti bune din Bucuresti.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty