Keira Knightley, socata de abuzurile verbale din primii ani de actorie

Keira Knightley a fost pusa la pamant cu declaratii de genul: “esti o actita proasta si esti anorexica”.

Keira Knightley, socata de abuzurile verbale din primii ani de actorie

Actrita a declarat ca ar dori ca fiica ei, daca ar fi sa aiba una, sa nu ii calce pe urme, din cauza abuzurilor verbale pe care ea insasi le-a suferit in primii ani de actorie. Keira isi aminteste ca au existat interviuri la care i s-a spus: esti o actrita proasta, esti anorexica si lumea te uraste'.

Perioada adolescentei ar trebui sa fie privata. Ar trebui sa iesi, sa te imbeti, sa intri in tot felul de situatii ridicole, sa faci greseli. Pentru asta sunt acesti ani si ar trebui sa facem toate astea in mod privat, fara discutie', a declarat actrita.

Primul rol important al Keirei Knightley a fost in Star Wars: Episode I, la varsta de 14 ani. De-a lungul timpului, actrita a fost victima tabloidelor care o acuzau ca ar fi anorexica si chiar a fost model pentru multe fete cu probleme de alimentatie, desi nu a suferit niciodata de acesta boala.

Din fericire, Keira nu a lasat critica sa ii influenteze munca si astazi se numara printre cele mai apreciate actrite de la Hollywood. Cel mai nou film care o are in distributie, Laggies, in care joca alaturi de Chloe Moretz si Sam Rockwell va aparea in curand pe marile ecrane.

Andreea Trifas
Foto:Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people