Jane Fonda a dezvaluit secretul tineretii sale!

Jane Fonda este, la nu mai putin de 77 de ani, actrita, scriitoare, activist politic, model si antrenoare de fitness. In plus, arata pur si simplu impecabil. Secretul? Este un spirit liber ce nu tine cont de varsta.

Jane Fonda a dezvaluit secretul tineretii sale!

Jane Fonda este o femeie ce a starnit controverse, datorita raspunsurilor nonsalante oferite celor care o intreaba cum reuseste sa se mentina atat de bine la 77 de ani. Ea raspunde intotdeauna cu zambetul pe buze: Am avut parte de interventii. Credeam ca am mai mentionat asta'.

Totusi, este vorba de mai mult de atat. Actrita vorbeste constant despre viata ei sexuala activa, uneori chiar salbatica alaturi de producatorul de muzica Richard Perry, dar mentioneaza si alte experiente, precum o partida in trei cu unul din fostii soti si o roscata. De asemenea, ea a marturisit in cartea ei autobiografica din 2006 ca a incercat toate tipurile de droguri ce nu implica perforarea pielii cu acul.

La cei 77 de ani ai ei, Jane Fonda a uimit inca o data publicul prin declaratiile facute in legatura cu marijuana si prin faptul ca inca mai apeleaza la acest drog uneori', adauga actrita din „Barbarella”.

Text: Teodora Maracineanu
Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people