Globurile de Aur – au fost anuntati nominalizatii!

Uramand traditia din fiecare an, finele luna decembrie este marcata de dezvaluirea nominalizatilor la Premiile Globurile de Aur.

Globurile de Aur - au fost anuntati nominalizatii!

Lista nominalizatilor pentru unele dintre cele mai importante premii din industria filmului a fost anuntata aseara, la Beverly Hills. Globurile de Aur sunt oferite in fiecare an de catre Asociatia Hollywood Foreign Press, editia din 2016 fiind cea cu numarul 73.

Pelicula „Carol” conduce detasat cu 5 nominalizari, printre care se numara Premiul pentru Cel Mai Bun Film si Premiul pentru Cea Mai Buna Actrita, disputat de cele doua actrite, Cate Blanchett si Rooney Mara.

The Big Short, The Revenant si Steve Jobs au fiecare cate 4 nominalizari, iar Leonardo DiCaprio si Michael Fassbender fiind in cursa pentru Premiul pentru Cel Mai Bun Actor.

La categoria Cel Mai Bun Serial de Comedie, premiul este disputat de Casual, Mozart In The Jungle, Transparent, Orange Is The New Black, Silicon Valley si Veep. Empire, Game Of Thrones, Narcos, Mr Robot, Outlander si Empire sunt seriale nominalizate pentru titlul de Cel Mai Bun Serial Drama al anului.

Unul dintre cele mai asteptate evenimente din industria filmului, Premiile Globurile de Aur, vor avea loc pe 10 ianuarie, iar gazda va fi Ricky Gervais.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people