George Clooney, declaratii despre casatoria cu Amal Clooney

Amal Clooney este o femeie de success, insa a devenit cunoscuta dupa ce s-a intalnit si apoi s-a casatorit cu unul dintre cei mai ravniti burlaci de la Hollywood, George Clooney.

George Clooney, declaratii despre casatoria cu Amal Clooney

La premiera filmului „Hail, Caesar!” din Westwood, California, George Clooney si-a laudat sotia, Amal Clooney, in varsta de 37 de ani, pentru modul in care reuseste sa se descurce in lumina reflectoarelor.

In timpul unui interviu, starul din „Oceans Eleven” a fost complimentat pentru cat de bine s-a adaptat sotia sa la viata de celebritate. Acesta a raspuns: „Se descurca foarte bine. Este destul de greu sa faci asta. Pentru mine este distractiv. Nu stiu cat de distractiv este si pentru ea'.

Actorul a declarat ca sotiei sale ii place sa lucreze si il viziteaza pe platourile de filmare doar atunci cand acesta ii cere. Amal Clooney, avocata pentru drepturile omului, s-a logodit cu actorul in varsta de 54 de ani in aprilie 2014, dupa ce s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun in septembrie 2013.

Intrebat cum reusesc sa isi faca timp pentru a se intalni, in ciuda stilului de viata foarte ocupat, actorul a declarat: „Facetime, asa ne descurcam, dar de obicei incercam sa nu treaca foarte mult timp fara sa ne vedem… Petrecem foarte mult timp impreuna, nu stam despartiti foarte mult'.

Acesta a subliniat faptul ca, pana acum, au reusit sa mentina un echilibru intre cariera si casnicie. „Stam foarte mult timp impreuna. Pana acum ne-am descurcat sa jonglam intre munca mea si munca ei si lucrurile pe care le facem impreuna, putem sa ne descurcam chiar destul de bine', a concluzionat el.

Text: Georgiana Livadaru
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people