FREYWILLE lanseaza un nou website si primul sau magazin online!

FREYWILLE.com se reinventeaza intr-un stil care i se potriveste si reflecta cele mai importante valori ale casei Austriece de bijuterii: eleganta, arta, design-ul si luxul.

FREYWILLE lanseaza un nou website si primul sau magazin online!

FREYWILLE.com se reinventeaza intr-un stil care i se potriveste si reflecta cele mai importante valori ale casei Austriece de bijuterii: eleganta, arta, design-ul si luxul. Toate acestea sunt aduse in prim-plan in noul Website FREYWILLE.

Clientii pot naviga utilizand meniul user-friendly si pot accesa foarte repede si usor tot ce doresc, inclusiv informatii detaliate cu privire la design-ul bijuteriilor si povesti inedite din atelier. Noua infatisare nu este doar vizual atractiva – ea include o tehnologie inovativa ce ofera un raspuns optim utilizatorilor si dispozitivelor folosite de acestia, permitand in acelasi timp optiuni de integrare multimedia si conectare social-media.

O alta platforma importanta este noul Webshop FREYWILLE disponibil momentan doar in tarile Uniunii Europene si in Rusia, dar care isi va extinde serviciile in curand. Aceasta este intr-adevar o noutate: produsele FREYWILLE nu au fost niciodata comercializate online, iar prin acest Webshop va creste disponibilitatea splenditelor bijuterii si accesorii. Atat noul Website, cat si Magazinul Online, vor recrea rafinamentul design-ului interior si eleganta celor peste 100 de magazine FREYWILLE din intreaga lume.

Va invitam sa descoperiti noul nostru Website!

In luna decembrie Magazinul Online FREYWILLE va ofera o experinta de shopping exclusivista si 15% discount la produse selectate!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion