Exclusiv: Once Upon A Time…Mademoiselle (video)

In fiecare zi a acestei saptamani va vom arata in exclusivitate cate un film din proiectul Inside Chanel, creat de casa de moda, despre casa de moda.

Exclusiv: Once Upon A Time…Mademoiselle (video)

Cele cinci clipuri animate povestesc istoria Chanel de la inceputul umil al brandului pana la dominatia aceastuia in lumea modei.

Vezi in exclusivitate al doilea scurt-metraj, intitulat Once Upon A Time…Mademoiselle, care relateaza cum Gabrielle Chanel a condus casa de moda catre succesul international.

Cu ajutorul micii afaceri cu palarii, Coco isi castiga numele in lumea elitei pariziene, care devine treptat clientela stilistei. Il cunoaste pe Arthur Capel (Boy'), care o ajuta sa isi mute afacerea in Rue Cambon in anul 1910. In trei ani Gabrielle reuseste sa deschida alte doua magazine.

Dupa o perioada de timp se aventureaza si in crearea parfumului perfect, Chanel no.5, care initial socheaza intreaga lume cu designul si numele sau.

Inventeaza The little black dress' in anul 1926, considerata cea mai importanta piesa din istoria modei, iar inaintea celui de-al doilea razboi mondial atinge apogeul succesului sau.

Revino si maine pentru urmatorul scurt metraj al seriei.

Teodora Dragusin
Foto : Chanel

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion