Epileaza-te acasa cu lumina intens pulsata de la Philips

Ti-ai putea imagina vreodata cum ar fi sa nu iti mai faci griji pentru firele de par nedorite, care cresc mereu, creandu-ti deseori neplaceri? Cum ar fi ca parul sa nu mai creasca deloc? Iar procesul epilatului sa nu mai presupuna durere si iritatii? Pregateste-te pentru un nou produs, care va schimba pentru totdeauna rutina toaletei feminine.

Pe anumite piete europene, Philips a lansat Lumea, un nou sistem de epilare inovator, bazat pe lumina intens pulsata (IPL), care opreste cresterea firului de par. Folosirea lui nu implica durere.

Aceasta noua tehnologie de indepartare a parului, bazata pe lumina intens pulsata (IPL) utilizata pana nu demult doar in industria cosmetica profesionala, este disponibila acum in casa ta, datorita inovatiei Philips.

Cum functioneaza?
Impulsurile luminoase sunt aplicate direct asupra firelor de par, avand ca rezultat intrarea foliculului intr-o stare de inactivitate si oprirea naturala a cresterii parului. Pentru a impiedica reaparitia firelor de par, tratamentul trebuie repetat o data la doua saptamani.

Practic, firele de par sunt „adormite” si nu mai ajung la suprafata pielii. In cazul in care aparatul nu mai este folosit, firele de par vor creste din nou. Acesta nu este un produs de epilare definitiva, ci un produs care asigura o epilare fara nicio durere, prevenind reaparitia si indesirea firelor de par.

Cinci setari diferite ale intensitatii luminoase asigura un tratament bland si optimizat in functie de caracteristicile parului si ale pielii, in timp ce un filtru UV integrat si mai multe sisteme de siguranta ofera un nivel maxim de protectie pentru piele.

Caracteristici cheie ale produsului:

  • Sistem de siguranta – inel de siguranta cu comutatoare de contact, care sa te protejeze impotriva activarii neintentionate a luminii.
  • Cinci setari ajustabile pentru nivelul energiei (1-5), pentru diverse nuante ale tenului (alb, bej, maro deschis, maro mediu, maro inchis) si parului (de la blond inchis la negru)
  • Bec special, care nu necesita inlocuirea pe toata durata de viata a produsului (40.000 de aprinderi estimate)
  • Dispozitiv reincarcabil, fara fir, cu functie de incarcare rapida (1 ora)
  • Functie de oprire automata, pentru prevenirea supraincalzirii
  • Adaptor separat de conectare la retea
  • Indicator de baterie descarcata si incarcare
  • Toc de stocare si laveta pentru curatare
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty