Editie limitata de lacuri de unghii OPI The Amazing Spider-Man

OPI anunta lansarea a sase nuante de lacuri de unghii in editie limitata si un nou Shatter, inspirate de filmul The Amazing Spider-Man de la Sony Pictures.

Editie limitata de lacuri de unghii OPI The Amazing Spider-Man

“OPI este incantat sa colaboreze cu Sony Pictures in asteptarea peliculei Spider-Man,” explica Suzi Weiss-Fischmann, Directorul Executive VP & Artistic OPI. “Acest film exploreaza un nou capitol din povestea lui Spider-Man, ceea ce va fi obscur si sexi. Culorile create pentru aceasta gama capteaza atmosfera emotionanta a filmului, cu nuante atragatoare ca sclipitorul albastru Into the Night si auriul-verzui metalic Just Spotted the Lizard.”

Look-ul reptilian al antieroului din film poate fi atins folosing Shatter-ul cu sclipici verde inchis. Shatter the Scales este inspirat din arta cu graffiti si poate fi aplicat peste orice nuanta OPI. Adaugand un top coat transforma Shatter the Scales din mat in glossy in numai cateva secunde.

Gama numara sase lacuri plus Shatter the Scales, in nuante precum alb, coral si roz pana la albastru, nichel si galben-verzui.

Asemenea tuturor lacurilor OPI, The Amazing Spider-Man by OPI nu contin DBP, Toluen sau Formaldehida, si prezinta pensula exclusiva OPI ProWide pentru cea mai facila aplicare.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty