Casa Frumoasa a inaugurat noua locatie satelit

Casa Frumoasa a inaugurat miercuri, 12 septembrie, o noua locatie satelit destinata modei masculine intr-un nou spatiu exclusivist pe Calea Victoriei cu intrare din Str. George Enescu.

Casa Frumoasa a inaugurat noua locatie satelit

Multibrandul este primul si cel mai reprezentativ concept store din Romania, dedicat barbatilor si reuneste nume exponentiale din sfera tailoring-ului, a manufacturii de incaltaminte si a tinutelor casual, precum Brioni, Loro Piana, Tom Ford, Stefano Ricci, Scabal, Salvatore Ferragamo, Lorenzini, Santoni, Jacob Cohen.

Spatiul a fost amenajat gratie arhitectului italian Elena Busato conform unor standarde superioare in care tinutele masculine rezoneaza cu elementele de design. Pentru proiectarea lui s-a apelat la firme specializate in design de magazine iar calitatea incontestabila a vopselei, tapetului sau a mobilierului achizitionat de la brand-uri célèbre contribuie la conturarea unui spatiu sobru, high-class in care fiecare detaliu este minutios studiat.

Casa Frumoasa si-a construit drumul catre excelenta si are in spate 16 ani de activitate in domeniul artei sartoriale.

Primul brand adus in Romania a fost Scabal, un reper al exclusivismului si al artei sartoriale impecabile la nivel mondial, in randul regalitatii, al politicii, dar si printre celebritati: Barack Obama, Tom Cruise, Robert De Niro, Justin Timberlake, Will Smith, Pierce Brosnan, Vladimir Putin sau David Beckham. Este cunoscut la nivel international ca fiind cel mai mare producator de stofe exclusiviste, cunoscut datorita experientei de peste 30 de ani in domeniul “Made-To-Measure” care a stat drept marturie calitatii incontestabile, a abilitatii manufacturiere si a unei solide traditii, recunoscute in timp si prin asocierea brandului cu nume rezonante.

Invitati speciali au fost Sylvain Gadeyne pentru amenajarea vitrinelor in conformitate cu tendintele sezonului si maestrul-croitor Mario Arcuri “Creatorul tiparelor Scabal” care, pe parcursul a 3, a asteptat cunoscatorii dar si cei neinitiati in vederea realizarii costumelor personalizate.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion