Calatoria cu Elysee Express, o croaziera in lumea parfumurilor Memo

Elysee si Memo configureaza un nou traseu olfactiv, menit sa transpuna iubitorii de parfumuri catre toate colturile lumii.

Calatoria cu Elysee Express, o croaziera in lumea parfumurilor Memo

Lansat in 2007, Memo este o colectie care reprezinta destinatia si punctul de plecare pentru o noua poveste care sa trezeasca simturile.

Quartier Latin- vise din hartie, iubire si culoare
Parisul este o sarbatoare iar artistii sunt stelele ce-l lumineaza. Mirosul cartilor se cufunda in atmosfera de jazz. In spatele fiecarei usi intredeschise se ascunde un sarut furat. Amestecand note de cedru si santal cu libertate si seminte de tonka parfumul aprinde inima Parisului intr-un foc latin.

Granada- dorinta care colinda
Miezul noptii in gradinile Alhambrei, Castelul Rosu… Briza ne poarta gandurile catre persoana iubita. Privind apa ce se strecoara in fantana, tacuta asemeni marmurei incremenite, cu ochii inchisi si mainile intinse simtim parfumul. In inima romanticului palat Nasrid, dorintele colinda, fara a putea fi oprite.

Kedu- magia purificarii
Kedu, gradina de lava' din Indonezia, este o campie marginita de un vulcan. Palmieri cu frunze lucioase, ating cu nonsalanta umerii rinocerilor si flori gigantice in culori cameleonice, sunt parte a acestui taram fascinant. Traditia spune ca iti poti purifica sufletul aruncand in foc seminte de susan- cate una pentru fiecare abatere. Aroma semintelor arse se ridica spre ceruri, devenind un simbol al longevitatii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty