Benjamin Vintage Store – colectii unicat

Situat pe strada Brezoianu 23-25, in cladirea Universul, Benjamin Vintage Store isi asteapta clientii cu o colectie unicat, in care se regasesc de la palarii din anii ’60, ochelari de soare vintage Chanel si rochii de seara, pana la tinute flower power selectate din diverse targuri din Europa sau SUA.

Benjamin Vintage Store are un design deosebit, personalizat chiar de proprietara. Decorul vintage, canapelele, oglinzile, manechinele si cabinele de proba sunt parca imprumutate dintr-un film alb-negru. Atmosfera este completata de tinutele si accesoriile din magazin, prin intermediul carora patrunzi cu usurinta intr-o lume a tinutelor deosebite.

„Prin Benjamin Vintage Store am pus in practica un vis mai vechi. Mie mi-au placut tot timpul hainele frumoase si tinutele originale si am vazut ca nu numai eu eram pasionata de ele. Magazinul reprezinta o interpretare personala a stilului vintage, o adaptare a lui la perioada actuala – de unde si mixul de piese pur vintage cu branduri cunoscute din colectii mai recente, dar la care eu am vazut ceva din acest stil.”, spune Iza Pop, proprietara magazinului.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion