X-Men: Cei Dintai (film)

X-Men: Cei Dintai (film)

„X-Men: Cei Dintai” reuneste anvergura si actiunea blockbuster-ului verii cu o poveste bazata pe personaje care dezvaluie inceputurile povestii X-Men si o poveste secreta a razboiului rece si lumea noastra in pragul Armaghedonului. In timp ce cei dintai descopera, controleaza si isi accepta puterile formidabile, se formeaza aliante care va naste razboiul etern dintre eroii si ticalosii din universul X-Men.

Ca toate povestile grozave cu X-Men, X-MEN: CEI DINTAI abordeaza teme si probleme ambitioase, oferind in acelasi timp o privire bogata si personala asupra unei echipe neobisnuite de supereroi.

Filmul e plasat in anii ’60 – in zorii erei spatiale, intr-o vreme plina de speranta Camelotului lui JFK. Dar a fost, de asemenea, varful razboiului rece, cand tensiunile tot mai mari dintre SUA si Uniunea Sovietica amenintau intreaga planeta – si cand lumea a descoperit existenta mutantilor.

Tot in aceasta perioada Charles Xavier l-a intalnit pe Erik Lehnsherr. Inainte ca Charles (James McAvoy) si Erik (Michael Fassbender) sa-si ia numele de Profesorul X si Magneto, erau doi tineri care-si descopereau puterile. Inainte sa fie dusmani de moarte, au fost cei mai apropiati prieteni, lucrand impreuna si cu alti mutanti pentru a opri cea mai mare amenintare pe care a cunoscut-o lumea vreodata.

Cativa dintre acesti tineri recruti mutanti sunt favoritii fanilor filmelor anterioare cu X-Men, iar altii sunt eroii clasici din benzile desenate, dar noi in seria de filme. X-MEN: CEI DINTAI ofera raspunsuri la intrebarile care au intrigat fanii filmelor sau a benzilor desenate multa vreme: Cum s-au reunit X-Men?

De ce este Charles intr-un scaun cu rotile? De unde au aparut conacul X-Mansion si Cerebro? Insa temele si contextul istoric va rezona cu cei nefamiliarizati cu celelalte filme din serie.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle