Viata asa cum e ea (Life as we know it)

In comedia romantica “Viata asa cum e ea,” Holly Berenson (Katherine Heigl) este proprietara unui local de succes, iar Eric Messer (Josh Duhamel) realizeaza transmisiuni sportive la televiziune.

Viata asa cum e ea (Life as we know it)

Fiecare are planul lui de viitor pentru o viata perfecta. Holly Berenson viseaza sa-si extinda micuta si sofisticata ei cafenea, pe care s-o transforme intr-un restaurant, sau poate, candva, cine stie, intr-un adevarat lant de restaurante.

Eric Messer vrea sa-si depaseasca conditia de tehnician de transmisie, devenind regizor la un post national de televiziune sportiva.

Dar viata pe care o visam devine rareori viata pe care o traim cu adevarat.

Este si situatia lui Holly si a lui Messer, care trebuie sa-si puna visele in cui din cauza mortii tragice si subite a celor mai buni prieteni ai lor, Alison si Peter Novack.

Holly si Messer nu s-au prea placut, ci mai degraba s-au tolerat unul pe altul, dar acum ei se gasesc in situatia de a fi tutorii micutei fetite a familiei Novak, Sophie.

Ei fac o adevarata echilibristica pentru a-si satisface ambitiile profesionale sau pentru a-si continua viata sociala, dar pentru toate aceste lucruri ei trebuie sa faca pace, pentru ca sunt nevoiti sa traiasca sub acelasi acoperis.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle