“Repo Men”, disponibil pe DVD

Thriller-ul „Repo Men”, cu Jude Law in rol principal, poate fi vazut acum pe DVD.

Intr-un viitor apropiat, compania The Union creeaza organe artificiale sofisticate si costisitoare prin intermediul carora durata de viata creste semnificativ.

Latura diabolica a acestei afaceri consta in faptul ca, in situatia in care beneficiarul unui transplant de organ nu este capabil sa isi achite facturile, The Union trimite executori pentru a recupera organele aflate in proprietatea sa, fara a se lasa impresionata de gravitatea starii de sanatate a debitorului.

Remy este cel mai bine pregatit dintre recuperatorii companiei The Union, dar atunci cand sufera o criza cardiaca la serviciu si are nevoie de o inima noua se trezeste ingropat in datorii.

Intrucat Remy nu poate plati facturile la timp, The Union il insarcineaza pe fostul partener al acestuia, Jake Freivald, sa recupereze inima artificiala; moment in care vanatorul se transforma in prada si este fortat sa fuga pentru a-si salva viata.

Ajutat de catre Beth, fosta sotie pe care nu a vazut-o timp de 10 ani si care este la randul ei datoare companiei pentru cateva organe transplantate, Remy reuseste sa evadeze din sistem si sa evite sa fie capturat de catre Jake Freivald.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle