Lawless (film)

Lawless (film)

LAWLESS/IN AFARA LEGII este povestea adevarata a faimosilor raufacatori Bondurant: trei frati care fac contrabanda cu bauturi alcoolice si care isi incearca norocul la visul american in statul Virginia, in era Prohibitiei. 

In muntii din Franklin County, Virginia, fratii Bondurant sunt niste personaje notorii. Cel mai mare dintre acestia, Howard (Jason Clarke), a reusit sa supravietuiasca Primului Razboi Mondial, dar s-a intors acasa complet cutremurat de experientele de pe front. Fratele sau Forrest (Tom Hardy) a fost la un pas de a-si pierde viata din cauza gripei spaniole, dupa ce aceasta boala necrutatoare le-a ucis parintii. El a reusit sa infranga boala datorita fortei tacute si a invincibilitatii viscerale si feroce care au ajuns sa-l defineasca. Jack (Shia LaBeouf), mezinul, este impresionabil, sensibil, inteligent.

Cei trei traiesc vremurile grele dar au spirit de antreprenori si reusesc sa puna pe picioare o afacere infloritoare, fabricand bauturi alcoolice in mod ilegal. Dar se pare ca zilele de contrabanda cu bautura din tinutulul Franklin sunt pe sfarsite atunci cand in oras soseste un nou serif, Charlie Rakes (Guy Pearce), venit tocmai de la Chicago. Legea adusa de acesta este letala si corupta si va pune in pericol tot ce au resit sa construiasca fratii Bondurant, precum si tot ce reprezinta ei. Dar in timp ce restul lumii cedeaza sub presiunea exercitata de Rakes, cei trei frati nu sunt gata sa se predea.

Pe masura ce familia isi aduna puterile pentru a se lupta cu Rakes, dinamica fraterna se schimba. Odata ajuns la maturitate, ambitiile si incercarile lui Jack afecteaza echilibrul de putere dintre cei trei. Visand la costume scumpe, masini puternice si femei frumoase, Jack pune la cale propria afacere de contrabanda, impreuna cu prietenul sau Cricket (Dane DeHaan) care il ajuta sa construiasca alambice mai mari si mai puternice, in ciuda impotrivirii lui Forrest. Jack incepe sa aiba din ce in ce mai mult succes, vanzandu-si marfa lui Floyd Banner (Gary Oldman), un gangster pe care acesta il idolatrizeaza. Vietile celor trei frati sunt pe cale sa se schimbe radical odata cu aparitia frumoasei Maggie (Jessica Chastain), care ascunde un secret si care ii capteaza atentia precautului Forrest, si a pioasei Bertha (Mia Wasikowska), care ajunge incet-incet in bratele lui Jack.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle