Cum stii daca ai noroc? – film

Lisa (Witherspoon) este o femeie ale carei abilitati si preocupari atletice reprezentau pasiunea vietii ei, pentru ca a practicat sportul din frageda copilarie. Cand se trezeste eliminata din echipa, toate reperele care i-au jalonat anterior viata, dispar.

Cum stii daca ai noroc? - film

Nestiind incotro s-o apuce, Lisa se indreapta sovaielnic spre o viata de om obisnuit. Aflandu-se in aceasta stare imponderabila, ea se simte atrasa de Matty (Wilson), un jucator renumit de baseball, un afemeiat si un egoist – un fel de narcisist cu un oarecare cod al onoarei.

George Madison (Rudd) este un businessman onest, a carei relatie complicata cu propriul sau tata, Charles (Nicholson), ia o alta turnura cand George este acuzat de o infractiune financiara, desi el nu se simte vinovat cu nimic.

In conditiile in care se vede in pericol de a fi aruncat in inchisoare, onestitatea, integritatea si optimismul incurabil al lui George par a fi singura cale de a-si pastra sanatatea mintala.

Inainte ca relatia Lisei cu Matty sa prinda radacini, ea il intalneste pe George pentru prima oara in cea mai rea seara din viata lor: Lisa a fost dată afara din echipa, iar el ar urma sa intre la racoare. Cand toate par a se prabusi in jurul lor, ei descopera ca totusi viata le mai poate oferi ceva frumos.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle