Copiii sunt bine-mersi (film)

Doctorita ginecolog de succes, Nic si arhitecta peisagista Jules formeaza un cuplu de lesbiane de aproximativ 20 de ani si sunt mamele a doi adolescenti pe nume Joni si Laser, pe care i-au conceput prin inseminare artificiala

Copiii sunt bine-mersi (film)

Dupa ce Joni implineste 18 ani si este acceptata la un colegiu prestigios, fratele ei mai mic o preseaza sa contacteze telefonic banca de sperma pentru a afla identitatea tatalui lor biologic.

Angajatii institutiei il suna pe Paul si il intreaba daca este de acord sa isi intalneasca fiica, barbatul intrand intempestiv in viata de familie a celor patru protagonisti.

Paul lucreaza intr-un restaurant din Los Angeles, cultiva produse organice, conduce o motocicleta si prefera aventurile amoroase in locul relatiilor stabile, motiv pentru care este confuz atunci cand ii cunoaste personal pe cei doi copii ai sai.

Sentimentele paterne ale lui Paul sunt trezite brusc, la fel ca si atractia lui sexuala fata de Jules, iar Nic devine frustrata si neincrezatoare in capacitatea ei de seductie, incepe sa bea si il percepe pe barbat drept o amenintare pentru unitatea familiei lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle