Avatar, editie de colectie pe 3 discuri

Fanii se pot intoarce acum intr-o lume de neimaginat de acasa, deoarece capodopera uluitoare a lui James Cameron se lanseaza pe Blu-ray si DVD.
 

Nu ratati discul Blu-ray cu Avatar Editie de Colectie Extinsa pe 3 discuri, care ofera o experienta suprema de inalta definitie pentru spectatorii de acasa. Recunoscut pentru imaginea si sonorul optim, imaginea, scenografia si efectele speciale magistrale ale filmului sunt de o claritate uluitoare pe Blu-ray.

De la lansarea in cinematografe in decembrie anul trecut, AVATAR continua sa faca istorie in industria filmului.

Castigator epic al Globului de Aur si al premiului Oscar, este filmul cu cele mai mari incasari din toate timpurile, cu peste 2,6 miliarde de dolari in box office-ul mondial, dintre care 1,9 miliarde de dolari de pe pietele internationale.

Regizorul James Cameron duce publicul intr-o lume de neimaginat, unde un erou reticent porneste intr-o calatorie de izbavire si descoperire in timp ce duce o batalie eroica pentru a salva o civilizatie.

Retraieste Aventura! Redescopera Fenomenul! Intoarce-te pe Pandora!

Calatoria continua… James Cameron prezinta un set revolutionar de 3 discuri cu o editie complet noua.

Traiti experienta lumii spectaculoase din AVATAR-ul lui James Cameron, ca niciodata pana acum!

Vedeti versiunea extinsa a filmului, apoi desfatati-va simturile aruncand o privire asupra scenelor nemaivazute din culisele celei mai mari aventuri din toate timpurile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle