Amintiri din Epoca de Aur 1 – Tovarasi, frumoasa e viata!

Amintiri din Epoca de Aur ecranizeaza cele mai cunoscute legende urbane din Romania anilor 80 recuperand umorul care i-a ajutat pe romani sa supravietuiasca perioadei.

Amintiri din Epoca de Aur 1 – Tovarasi, frumoasa e viata!

Cristian Mungiu: am vrut ca dupa 4 luni, 3 saptamini si 2 zile, si pina la urmatorul meu film de autor, sa ofer publicului roman o comedie iar Amintiri din Epoca de Aur, film episodic si colectiv, imbina punctele de vedere a cinci colegi de generatie carora le-a facut placere sa Recupereze, sa Refoloseasca si Reconditioneze amintirile din perioada noptilor pierdute la bairamuri, video si cozi.

Amintiri din Epoca de Aur 1 – Tovarasi, frumoasa e viata!

Romania, anii 80: la primaria din sat suna telefonul – un politruc de la centru porneste sa inspecteze traseul vizitei de lucru care urmeaza sa aiba loc in ziua urmatoare si insista ca ordinele sa-i fie respectate intocmai.

In Casa Scinteii e fierbere mare: in toate fotografiile oficiale, tovarasul Ceausescu isi scoate palaria in fata domnului Giscard D’Estaing iar acest lucru este ideologic in-ac-cep-ta-bil.

Curentul electric nu ajunge la Adincatele dar activistul sosit de la Bucuresti insista ca e o datorie de Partid sa-l aduca la scoala si pe ultimul cioban din virful muntelui, caci invatura te fereste de pericole de care nici n-ai aflat.

Cu doua saptamini inainte de Craciun, plutonierul de militie Sandu primeste de la cumnatul sau un porc viu si se intreaba cum sa-l taie in toiul noptii fara sa prinda de veste colocatarii din bloc iar fiul lui, Danut vine cu o propunere: ce-ar fi daca l-ar gaza?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle