În urma acuzațiilor de hărțuire sexuală, Paul Marciano nu va mai fi director de creație Guess

Conform Reuters, cofondatorul Guess, Paul Marciano, s-a retras din industria modei, după ce compania a inițiat o investigație asupra unor relatări despre comportamentul său sexual neadecvat.

În urma acuzațiilor de hărțuire sexuală, Paul Marciano nu va mai fi director de creație Guess

Compania Guess a făcut anunțul marți, menționând că Marciano va fi neplătit în timpul acestei suspendări.

Supermodelul Kate Upton, care a fost imaginea Guess, l-a acuzat pe Paul Marciano de hărțuire sexuală, fără să specifice un incident anume, aceasta fiind hotărâtă să-l înlăture din industria modei, precizând că el a abuzat-o sexual în mod repetat în timpul colaborării. „Este dezamăgitor că o firmă simbol pentru femei precum Guess încă îl susţine pe Paul Marciano drept directorul creativ, a scris Upton pe Twitter.

De asemenea, modelul Kristina Shannon a făcut acuzații despre comportamentul sexual neadecvat al lui Marciano, bazându-se pe faptul că el i-a promis o carieră de model în schimbul relațiilor sexuale.

Un alt model, Miranda Vee, a afirmat că Marciano a agresat-o sexual, și apoi a „pasat-o către prietenul său Mohamed Hadid – tatăl modelelor Bella și fostul model „Guess Girl” Gigi Hadid. Vee susține că a fost violată în timpul unei întâlniri în cadrul unui shooting pentru Guess.

Hadid și Marciano au negat vehement toate acuzațiile în legătură cu abuzurile sexuale.

Luna aceasta, Guess a anunțat ca va porni o anchetă internă independentă în legatură cu reclamațiile de abuzuri sexuale formulate împotriva lui Marciano.

Citește și:
Mohamed Hadid, tatăl surorilor Gigi și Bella Hadid, a fost acuzat de hărțuire sexuală

Text: Florina-Ioana Andreescu
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle