Mohamed Hadid, tatăl surorilor Gigi și Bella Hadid, a fost acuzat de hărțuire sexuală

Modelul Miranda Vee îl acuză pe tatăl surorilor Gigi și Bella Hadid, Mohamed Hadid, de hărțuire sexuală.

Mohamed Hadid, tatăl surorilor Gigi și Bella Hadid, a fost acuzat de hărțuire sexuală

Potrivit Page Six, modelul Miranda Vee l-a acuzat de hărțuire sexuală pe Mohamed Hadid, tatăl surorilor Gigi și Bella Hadid. Ea a depus o plângere la poliție împotriva acestuia, precum și împotriva co-fondatorului Guess, Paul Marciano.

Miranda Vee a declarat că Paul Marciano i l-a prezentat pe Mohamed Hadid și cei doi au stabilit o întâlnire. Am crezut că este un tată respectuos', a declarat aceasta.

Potrivit declarațiilor modelului, ea și Mohamed Hadid s-au întâlnit într-un apartament în Los Angeles în luna martie a anului trecut, unde tatăl surorilor Gigi și Bella Hadid o aștepta pe aceasta cu un pahar de șampanie.

El pregătise două pahare de șampanie. M-am așezat față în față cu el. El mi-a spus ‘Oh, ești așa departe, de ce nu vii mai aproape? '

Miranda, în vârstă de 22 de ani la momentul respectiv, s-a așezat lângă acesta și au început să discute despre cariera ei, dar și despre cele două fiice ale bărbatului. Se pare ca Mohamed Hadid îi spunea că se va duce la aeroport să o aștepte pe Gigi, cei doi urmând să plece la Paris împreună. El i-a propus și Mirandei să vină, iar apoi a început să o atingă pe picioare. ‘Poate te pot lua cu mine? Apoi a început să mă atingă, să îmi atingă piciorul, fața și mi-a spus că sunt foarte drăguță… și foarte tânără.'

Cei doi au continuat să bea șampanie: Am continuat să bem…apoi el era în spatele meu în dormitor'. Miranda a declarat că cei doi au făcut sex neprotejat, deși i-a spus că nu își dorește asta, iar apoi, imediat după, Hadid a plecat. Cei doi au mai vorbit prin mesaje, însă nu s-au mai întâlnit niciodată.

Miranda Vee a făcut primele acuzații publice pe Instagram-ul ei ca răspuns la acuzațiile lansate de Kate Upton (aceasta l-a acuzat pe co-fondatorul Paul Marciano de hărțuire sexuală). În postarea inițială, Vee l-a acuzat pe Hadid de viol, iar apoi și-a angajat un avocat și a depus o plângere la poliție.

Lisa Bloom este cea care o reprezintă în instanță pe Miranda Vee, iar ea a confirmat că modelul a depus o plângere: Ea a depus o plângere la poliție în care îi acuză pe amândoi (Marciano și Mohamed).' Bloom a adăugat că inițial Miranda l-a acuzat pe Hadid de viol, însă apoi a folosit termenul hărțuire sexuală, pentru a include toate tipurile de hărțuire.

Lisa Bloom a adăugat că Miranda spune adevărul și i-a povestit totul de mai multe ori. Totodată, se pare că aceasta are si documente care să ateste ceea ce spune.

Poliția din Los Angeles nu a comentat aceste acuzații, însă Mohamed Hadid a fost prezent la show-urile din cadrul Săptămânii Modei de la New York și a vorbit despre Miranda Vee, negând orice acuzație care i se aduce.

Povestea este terminată, este doar o acuzație falsă. Cred că au dreptate (în legătură cu #MeToo) și ar trebui să schimbe cultura în orice industrie. Am patru fiice, așa că am mult respect pentru femei și înțeleg toate aceste lucruri, dar în același timp apar o mulțime de acuzații false care distrug anumite persoane. În general, cred că femeile ar trebui să aibă curaj să vorbească.'

El a adăugat: Nu sunt aici să rănesc pe nimeni. Este o acuzație falsă. Cum fac să scap de ea? Nu cred că pot să fac asta pentru câștiguri materiale. Numele meu se va reabilita. Am copii și nepoți și vreau să mă asigur că ei știu că sunt acuzații false. Nu sunt în industria modeling-ului. Nu sunt în industrie. Nu am cum să angajez pe nimeni, fete, de accea sunt foarte supărat. Ea a urmat mișcarea #MeToo pentru o poveste care nu există.'

El nu a negat totuși că s-a întâlnit cu Miranda Vee, însă a declarat pentru TMZ că nu a fost vorba de o întâlnire și nu a atins-o niciodată. Hadid a adăugat că o va da în judecată pentru defăimare.

Potrivit cercetărilor făcute de Page Six, Miranda Vee nu este singurul model care ar fi vorbit cu Mohamed Hadid. Se pare că cei de la Page Six au văzut în 2016 o conversație între tatăl surorilor Gigi și Bella Hadid și un alt model. Mohamed ar fi fost cel care a început conversația, prezentându-se drept tatăl celor două modele de succes. Sunt tatăl lui Gigi și Bella Hadid. Tu ești exemplul unui corp de femeie perfect', ar fi scris acesta.

Citește și:
Modul emotionant in care Gigi Hadid a sarbatorit ziua de nastere a surorii sale, Bella Hadid

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people