Un băiețel de 3 ani din București are nevoie de cel mai scump tratament din lume, în valoare de 2 milioane de dolari

Viața unui băiețel de doar trei ani, din România, depinde de un tratament în valoare de două milioane de dolari.

Un băiețel de 3 ani din București are nevoie de cel mai scump tratament din lume, în valoare de 2 milioane de dolari

Alexandru, un băiețel de doar trei ani, din Capitală, are nevoie de cel mai scump tratament din lume pentru a avea o șansă la o viață normală. Acesta suferă de o boală genetică rară, iar singurul tratament care l-ar putea face bine costă două milioane de dolari, o sumă mult prea mare pentru familia sa. De aceea, părinții lui Alexandru fac apel la noi toți pentru a-l ajuta pe fiul lor.

În acest weekend, a fost organizat în capitală un târg caritabil, unde cei care nu au putut contribui cu bani, au donat diverse obiecte, care au fost puse spre vânzare. Cărți, jucării, haine sau încălțăminte au fost vândute, pentru ca micuțul Alexandru să poată duce o viață sănătoasă.

„Amiotrofia spinală este o boală genetică, este o boală foarte grea, copiii își pierd capacitatea de a se mișca, de a înghiți și de a respira ulterior, folosim aparatură medicală, ventilator. Trebuie măcar să încercăm pentru copilul nostru, știind că se poate., a declarat Gabriela Radu, mama lui Alexandru potrivit Digi24.

Deși foarte mulți oameni au contribuit, suma pe care familia lui Alexandru a strâns-o este de doar 60.000 de dolari.

„Foarte mulți oameni s-au mobilizat și ne-au ajutat, dar deocamdată nu este suficient, avem nevoie de și mai mulți oameni care să ne ajute. Suntem oarecum contracronometru, pentru că Alexandru crește în greutate și tratamentul este mai greu de administrat.', a mărturisit pentru Digi24, tatăl lui Alexandru, Andrei Padin.

„Mie mi se pare că toți ar trebui să ne ajutăm între noi și astfel de lucruri organizate sunt binevenite', a declarat una dintre persoanele prezente la târgul caritabil. O alta a adăugat că „Fiecare ajutor, fiecare obiect contează', a anunțat Digi24.

Din păcate, în ciuda acestor eforturi, Alexandru mai are nevoie de o sumă foarte mare de bani pentru a putea urma tratamentul. Așa că, dacă vrei să îl ajuți, o poți face donând în conturile deschis special pentru el sau pe facebook AICI.

Citește și:
Andreea Bănică face campanie pentru prevenirea cancerului de sân dintr-un motiv foarte personal

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle