Top 12 cele mai spectaculoase hoteluri de lux din Europa, în care merită să îți petreci vacanța în 2020

Dacă vrei să ai parte de o experiență cu adevărat inedită, atunci ar trebui să stai, măcar o dată în viață, într-unul dintre aceste hoteluri!

Cu toții ar trebui să ne facem măcar o dată plăcerea de a sta într-un hotel de lux. Și spunem asta deoarece acesta îți va oferi o experiență completă, inedită, pe care o vei aprecia cu siguranță.

De la preparate delicioase, clăridi opulente, toate aceste hoteluri te vor încânta și îți vor crea o atmosferă de vis. Așadar, iată 12 dintre cele mai spectaculoase hoteluri de lux în care ar trebui să stai măcar o dată în viață:

1. Le Meurice

Un hotel cu adevărat de vis este Le Meurice din Paris. Acesta se află chiar lângă Muzeul Luvru, iar dacă te întrebai care este prețul unei nopți pe care ți-o poți petrece acolo, află că ajunge la 662 de dolari pe noapte.

2. Le Bristol Paris

Prețul unei nopți în hotelul Le Bristol Paris este de aproximativ 1.000 de dolari, însă trebuie să recunoaștem că acesta este unul pe măsură. Se află la o distanță destul de mică de Castle Park și The Galleries și oferă destul de multe servicii de care te poți bucura, de la spa, piscină sau un restaurant ale cărui preparate delicioase sunt premiate cu stele Michelin.

3. Four Seasons Hotel Firenze

Four Seasons Hotel Firenze este unul dintre hotelurile din Italia care oferă o priveliște de vis în care te poți relaxa. De la o terasă impresionantă, preparate specifice Italiei sau săli de gimnastică, în mod cert hotelul te va încânta. Prețul unei nopți la Four Seasons Hotel Firenze este de 713 dolari.

4. The Peninsula Paris

O clădire istorică, foarte aproape de Champs-Élysées și Arcul de Triumf, transformată în hotel este The Peninsula, un hotel  luxos din Paris. Hotelul dispune de o suită de servicii, cum ar fi piscină interioară, sală de sport și chiar spa. Cu toate acestea, și prețul este pe măsură, de aproximativ 1.025 de dolari pe noapte.

5. Six Senses Duoro Valley

Six Senses Duoro Valley este un conac din Portugalia care a fost renovat și care îți va oferi o experiență de neuitat. Acesta face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, iar prețul unei nopți ajunge la prețul de 521 de dolari. Printre serviciile oferite ar fi de menționat tratamentele spa sau degustarea de vinuri.

6. The Milestone Hotel & Residences

The Milestone Hotel & Residences din Londra este un hotel de tip boutique în care ar trebui să stai. Dacă erai în căutarea unui hotel care să îți ofere o priveliște de vis către Palatul Kensington, atunci acesta este ideal pentru tine. Însă, ar trebui să știi înainte faptul că o noapte acolo costă 355 de dolari. 

7. Hotel 41

Hotelul 41 se află chiar în spatele Palatului Buckingham și este unul dintre cele mai sofisticate hoteluri din Paris. Dormitoarele sunt decorate într-un stil cu adevărat special și opulent, iar băile cu marmură te vor încânta vizual. Iar dacă te întrebai care este prețul unei nopți petrecute acolo, află că acesta este de 465 de dolari.

8. J.K Place Firenze

Un alt hotel de tip boutique este și J.K Place Firenze, aflat la doar câteva minute de Piața Santa Maria Novella. Este unul dintre cele mai căutate hoteluri din Italia, iar, dacă îți dorești să stai acolo, prețul pe noapte este de 412 dolari.

9. The Gritti Palace

Dacă erai în căutarea unui hotel de lux italian, ei bine, The Gritti Palace este ideal pentru tine. Vederea către biserica Santa Maria delle Salute te va impresiona, dar și restaurantul hotelului, care se numește Club del Doge. Pe noapte prețul ajunge la 639 de dolari. 

10. Grand Hotel Tremezzo

Un alt hotel de lux din Italia este și Grand Hotel Tremezzo, aflându-se la o distanță destul de mică de Villa Carlotta. Ar trebui să mergi și să stai măcar o dată acolo deoarece experiența pe care ți-o oferă este una de vis, de la tratamente faciale și corporale, centre wellness, saună sau hidromasaj. Iar prețul pe noapte este unul pe măsură, de aproximativ 560 de dolari. 

11. The Lanesborough

Lângă Palatul Buckingham și Hyde Park se află The Lanesborough, un hotel de lux. Preparatele restaurantului hotelului, Céleste, au fost premiate cu stele Michelin, ceea ce îl face unul dintre locurile de vis în care trebuie să ajungi. Pe noapte, prețul ajunge la 656 de dolari. 

12. La Réserve Paris Hotel and Spa

Un hotel de cinci stele cu adevărat opuent este La Réserve Paris Hotel and Spa din Paris. Se află chiar lângă Champs-Élysées, având la dispoziție 40 de camere, un restaurant cu stele Michelin, spa sau o bibliotecă impresionantă în care te poți relaxa.

Citește și:
Top 5 hoteluri din Mauritius

Foto: Shutterstock, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle