Tipuri de săruturi care îți arată ce simte pentru tine partenerul tău de cuplu

Există mai multe tipuri de săruturi, iar fiecare are o semnificație aparte. Utilă de știut dacă ești confuză în legătură cu partenerul sau bărbatul care îți place.

Tipuri de săruturi care îți arată ce simte pentru tine partenerul tău de cuplu

Discuțiile interminabile cu prietenele tale au fost sau sunt la ordinea zilei. Analizați ce ți-a zis, cum s-a comportat, ce ar putea să însemne fiecare gest. Te simți nesigură, vrei mai mult, el nu e foarte clar în ceea ce privește intențiile sale. Mergând mai departe, a existat deja o apropiere întrucât v-ați sărutat. Ori aveți o relație și săruturile nu mai sunt așa un eveniment deosebit. Însă există mai multe tipuri de săruturi, iar fiecare are propriul său mesaj.

Sărutul franțuzesc

Poate fi semnalul că partenerul tău vrea să faceți sex, iar acesta este începutul preludiului. Sau că mai târziu urmează să se întâmple actul sexual, deoarece sunteți în public. Sau manifestarea clară a faptului că este extrem de atras de tine și nu se poate abține să stea departe, dorește să te atingă, chiar și fără o finalizare sexuală.

Sărutul pe buze

E intim, dar nu foarte. Poate fi sărutul de venire și plecare de acasă. De la începutul unei întâlniri, când nu te săruți cu pasiune în mijlocul străzii sau restaurantului. Sau mai poate reprezenta o frână emoțională, o teamă de intimitate. Te primesc aproape de mine, dar nici foarte aproape. În aceeași măsură poate fi și un semnal de alarmă, prin care observi că partenerul de lungă durată se distanțează emoțional de tine, implicit și fizic.

Sărutul de cap sau pe frunte

Probabil că nimic nu confuzează mai mult o femeie, decât momentul când bărbatul pe care îl place o sărută pe cap… părintește. Se apasă butonul de panică și încep ruminațiile legate de faptul că nu e nimic sexual la mijloc. Căci da, acest sărut reflectă siguranță, protecție, compasiune, încredere.

Sărutul mâinii

Aici există două nuanțe. Pe exteriorul palmei discutăm de respect, admirație, valorizare. Pe interiorul palmei este mai degrabă acceptare dar și vulnerabilizare, afecțiune. Te văd și te accept așa cum ești, eu îmi permit să mă arăt vulnerabil în fața ta prin acest gest de a-ți săruta interiorul palmei.

Sărutul pe gât sau pe umeri

Este pe de-o parte un gest de posesie: ai ruj pe buze, suntem la o petrecere, așa arăt că ești a mea. Poate fi un gest de teasing sexual prin care urmărește să-ți stârnească simțurile. Sau o modalitatea de a se pune la adăpost. Nu te privesc în ochi când te sărut, o fac prin spatele tău și ca atare pun însăși corpul tău între noi ca mod de a mă apăra, proteja, distanța de tine.

Citește și:
Dovezi că faci sexting cu persoana nepotrivită și trebuie să te oprești

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle