Jennifer Aniston are un truc simplu pentru o aplicare perfectă a rujului

Rujurile long wear sunt ideale pentru că fac ceea ce promit - rămân pe buze. Dar aceste formule sunt de obicei mate, o formula care de multe ori usucă buzele şi creează un aspect neplăcut.

Jennifer Aniston are un truc simplu pentru o aplicare perfectă a rujului

Jillian Dempsey, make-up artistul care lucrează cu Jennifer Aniston, a demonstrat cum îţi poţi transforma rujul cremos preferat intr-un ruj cu aspect mat, care rămâne imprimat pe buze.

Dempsey a demonstrat pe Instagram modul in care foloseşte blotting paper (foi de orez, care absorb umezeala) pe clientele ei pentru a elimina rujul cremos care este in exces, și pentru a-l matifia. Aceste hârtii elimină o mare parte din uleiul care se află in ruj, iar astfel produsul are un aspect mat pe buze. Avantujul acestei metode este că buzele rămân hidratate, făra să necesite o reaplicare a rujului constantă.

Alt sfat pentru a face ca un ruj să reziste mai mult timp este să pui un şerveţel peste ruj, iar după cu o pensulă pufoasă să plasezi nişte pudră translucidă peste şerveţel. Pudra va acționa ca o barieră, oprind întinderea rujului, culoarea va fi mai de lungă durată. Peste pudra translucidă mai poţi adauga ruj și astfel rujul va rezista toată ziua.

Citește și:
Cum arată spectaculoasa casă din Bel Air a actriței Jennifer Aniston

Text: Ilinca Toderita
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty